Oplevelser og Kundemøder

Værdifulde analoge møder, interaktioner og oplevelser skaber flere og bedre kunder

Spilder dine kunder tid? Værdifulde analoge og digitale møder, interaktioner og oplevelser skaber flere og bedre kunder. Få mere trafik, flere besøgende, flere møder og mere forretning i dine eksterne møder og mødesteder
Ydelser

Spilder dine kunder tid?

Værdifulde analoge og digitale møder, interaktioner og oplevelser skaber flere og bedre kunder. Få mere trafik, flere besøgende, flere møder og mere forretning i dine eksterne møder og mødesteder.

Der er evidens for at arbejde med møder, mødesteder og oplevelser. Det analoge kontaktpunkt har en stor betydning for kunders præferencer, og mange vægter oplevelsen over selve produktet.

Du kan bruge os til

Kundemøder
Butiksoplevelser
Destinationsoplevelser
Oplevelsesarkitektur
Events og konferencer

Byrum 2025

I samarbejde med IFF udbyder vi et strategisk forløb med fokus på at skabe værdi for mennesker i fremtidens byrum og mødesteder. Byrum 2025 har til formål at udvikle konkrete ideer til at fremtidssikre byerne, byrummet og mødestederne for at skabe størst mulig værdi for mennesker, byen og forretninger. Fremtidssikringen skal ske ved at udvikle nye modeller for det fysiske og analoge møde mellem mennesker og byen i en digital fremtid.

Kursuslex Masterclass

Vi afholder Masterclass i Operationelt og Strategisk mødedesign for event- og mødeansvarlige i samarbejde med Kursuslex.

Cases

Netværks- og indsamlingsplatform: Cykelnerven i Frankrig

Strategisk butikskoncept: Fra betjent lager til kunderelationer

Oplevelsesanalyse af kiosker: Fra produktsalg til kundeoplevelse

Vil du give dine kunder bedre oplevelser?